21 Şubat 2020 Cuma

İNSAN KAYNAKLARINDA MOBİL DÖNEM

Enfotek’in yüzde 100 yerli ERP Yazılım Çözümü EDS’nin modülü olan EDS İnsan Kaynakları (İK) Modülü, müşterilere birçok çözüm sunuyor. EDS İK Mobil uygulamasıyla personeller kendi belirledikleri şifreler ile mobil avans, mobil izin, mobil eğitim ve mobil seyahat talebinde bulunabiliyorlar. Ayrıca ‘mobil öneri sistemi’ ile öneride bulabilir, iş kazası ve ramak kala bildirimlerinde bulunarak İK Sorumlusunu bilgilendirebiliyor.

İŞE ALIMDA DA EDS İK

Tüm bu özelliklerin yanı sıra; insan kaynakları personeli görüşeceği adaya görüşme tarihi saati ve yerini EDS üzerinden otomatikman gönderip, mülakat değerlendirme kriterlerini program üzerinde belirleyip değerlendirme formunu oluşturup çıktı alabiliyor. Olumlu ilerleyen süreçte adaya iş teklif formunu ve hazırlanması gereken evrakları mail yoluyla iletebiliyor.

360 DERECE PERFORMANS DEĞERLENDİRME

EDS İK 360 Derece Performans Değerlendirme, mevcut personellerin (beyaz yaka) performansının tam anlamıyla (ast, üst, eş değer, yönetici, müşteri) değerlendirilmesini sağlayan sistemdir. Bu sistemde EDS üzerinden anket gönderilerek kişinin performansının değerlendirilmesi sağlanır. Anket sonuçları EDS’ye aktarılarak performans notları belirlenebilir. Ayrıca eğitim modülünde personellerin aldığı eğitimler bu eğitimlerin süreleri içerikleri ve sertifika bilgileri varsa, geçerlilik tarihleri takip edilebilir. Ayrıca mobil uygulama ile gelen talepler eğitim modülüne aktarılabilir.