18 Eylül 2020 Cuma

KURSLAR ARTIK DAHA DİNAMİK

EDS7 Temel Seviye ERP Eğitimi tüm hızıyla devam ediyor. Enfotek Eğitim Birimi Lideri Sibel Bayrak, pandemi nedeniyle online olarak verilmeye başlayan kursun artık daha akıcı hale geldiğini belirtti. Bayrak, “Online eğitimler sayesinde EDS programını daha geniş kitlelere duyuracağımızı düşünüyorum” dedi.

ZAMANDAN TASARRUF

“Türkiye’nin ilk yerli platform bazlı ERP yazılımı olan EDS’yi tanıtmak, işlevselliği, kolay ve hızlı kullanımı hakkında katılımcılara bilgi sağlamak ve yine katılımcılara yeni iş imkanları sağlamak için verilen kurslar, ülkemizde pandemi ilan edilmesinden bu yana (Mart ayı) online olarak devam ediyor” diyen Enfotek Eğitim Birimi Lideri Bayrak, “Ayrıca eğitim için harcadığımız sürenin yarı yarıya azalacağına inanıyorum. Eğitimin uygulamalı olması ve sistemin kullanıcıyı yönlendirmesi öğrenmeyi hızlandırmaktadır. Eğitim ile birlikte süreci pratikte de öğrenmeyi sağlıyoruz” diye konuştu.

TEKSTİLİ DE ÖĞRENİYORLAR

“Kurslarda sadece programı değil, tekstil süreçlerini de anlattığımız için öğrenciler bu uygulamadan çok memnunlar” diyen Bayrak, sözlerini şöyle noktaladı: “Birebir müşteri, Satın alma, depo, stok süreçlerini öğreniyorlar. Uygulamalı olduğu için daha akılda kalıcı olduğunu düşünüyorum.”