4 Aralık 2020 Cuma

ENFOTEK’TEN 3 YENİ ERP KURSU BİRDEN

Enfotek, büyük ilgi gören ve kursiyerlerden tam not alan EDS7 Temel Seviye Online ERP Eğitimi’nin yanına 3 yeni kurs birden ekliyor. Yönlendiren butonlar ve kolay kullanım ile kursiyerlere eşsiz bir deneyim sunacak kursların içerisinde EDS Dış Ticaret, Enfotek Mali İşler ve de Enfotek İnsan Kaynaklar bulunuyor. Ücretsiz olarak 2021’de online olarak verilecek kurslar sonunda başarılı olacak katılımcılara sertifika takdim edilecek.  

Bu eğitimlerde katılımcılara adım adım neler yapılması gerektiğini sistem gösteriyor. Etkileşimli eğitim ile anlatıcı rolü bilgisayara geçiyor. ‘Şu düğmeye basınız, bu bilgiyi giriniz’ gibi komutlarla sistem kullanıcıyı yönlendiriyor ve bilgi eksikliğini tamamlıyor. Bilgiler doldurulmadan diğer aşamaya geçişe izin verilmiyor. Bu da eksik bilgi oluşmasının önüne geçiyor. Ayrıca, ENFOTEK PORTAL’a girilen kullanıcı adı ve şifreyi diğer firmalarda da kullanabildiğiniz için veri bankası kişi bazında tutuluyor.  

EDS DIŞ TİCARET ile; Teklif sürecinden siparişe, siparişten çeki listesine, çeki listelerinden ihracat dosyasına  uzanan bütün ihracat süreci takip edilebiliyor. İhracat dosyası ve ithalat dosyasına ait bütün masraflar detaylı olarak takip edilerek muhasebeye kadar süreç ilerletilebiliyor. Yine ilgili belgeler tek ekrandan kolayca yönetilip, istenilen raporlar kolaylıkla tasarlanabiliyor.

ENFOTEK MALİ İŞLER ile: Tüm modüllerden otomatik gelen veriler sayesinde firmanızın mali alt yapısını sağlam temellere oturtuyor. Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan (GİB) onaylı E-Defter Modülü ile yasal defterlerinizi güvenle oluşturmanızı sağlarken, E-Fatura, E-Arşiv Fatura, E-İrsaliye Modülü ile fatura ve irsaliye süreçlerinizi mevzuata uygun ve hızlı bir şekilde oluşturmanıza olanak veriyor. KDV İadesinde Yüklenilen KDV Listesini tam anlamıyla doğru bir şekilde almanızı ve de böylelikle devletten iade alma sürecinizi kısaltarak firmanızın nakit akışını hızlandırıyor. Üretim ile tam entegrasyon sayesinde stok kartlarının ve faturaların muhasebede otomatik oluşturulmasını sağlayıp, İnsan kaynakları modülü ile entegrasyon sayesinde bordrolarınızın otomatik olarak muhasebeleştirilmesini sağlıyor.

ENFOTEK İNSAN KAYNAKLARI MODÜLÜ ile doğru ve eksiksiz İnsan Kaynakları Yönetimini gerçekleştirebilir ve personel bazlı fazla mesai ve eksik saat hesaplamalarınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Personel Özlük dosyalarının güncelliğinin takibini sağlayıp, PDKS programlarına uyumlu puantaj kayıtları oluşturabilirsiniz. Masraf yeri tanımlamaları ile muhasebe entegrasyonunu, güncel yasal parametrelerin programa anında entegrasyonunu, personel performans yönetimini sağlayabilirsiniz. Aday görüşme takvimi ve aday datalarının oluşturulabilir, günlük, haftalık, aylık fazla mesai raporlamaları yapılabiliyor. Personel devamsızlık raporlarının hazırlanıp, günlük, haftalık, aylık yemek maliyetlerinin raporlanması yapılabilir. Firma kurumsal kimliğini üst düzeye çıkaracak çalışmalar yaparak İnsan Kaynakları Departmanının kurum içindeki önemini artırabilirsiniz.  Şirket araçlarının yönetimini sigorta vize ve bakım periyodlarının takibini sağlayıp, mobil uygulamalar ile personel yönetiminin hızlı kolay  ve sorunsuz şekilde yapılmasına olanak sunuyor.