24 Eylül 2021 Cuma

ENFOTEK BAYİ AĞI GENİŞLİYOR

Her geçen gün iş ortaklarının sayısını artıran Enfotek, daha geniş kitlelere ERP Yazılımı ve Çözümü sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak iş arayan kişiler için uygun pozisyonların belirlendiği ve başvuruların yapıldığı bir kariyer sitesi olan CVyolla.com ile anlaşma yapan Enfotek, yeni danışmanlık firmaları ile de iş ortaklıkları yaparak güçlü bir bayi ağı oluşturuyor.

Enfotek’in yeni bir döneme girerek önemli bir pazarlama adımı attığının altını çizen Enfotek Genel Müdürü Tuğrul Tamtürk, “Bayilerimiz oldukça nitelikli. Sürece fayda açısından bakan, Enfotek ürünlerini takdir ettikleri için bizimle iletişim kuran ve iş ortaklığı yapan firmalar ile ilerliyoruz. Olması gerektiği gibi danışman ve kurumsal yazılım kurulum hikayesi yazabilecek noktadayız. Bu Türkiye’de yeni yapılan bir şeydir” dedi.

SÜREÇ DOĞAL İŞLİYOR

Sürecin oldukça doğal işlediğini belirten Tamtürk, “Danışman firmalar piyasadaki açıkların farkında olduklarından doğru ERP programını bulmada çok zorlanmadan bizimle temasa geçtiler. Danışmanların Enfotek ürünlerini görüp, müşteri kanaatlerinde olumlu eleştirileri dinleyip Enfotek’e gelmeleri oldukça iyi bir adım. Çünkü sahada mühendislik esasına göre iş yapan Enfotek’in danışmanlar ile birlikteliği katmadeğer sonucunu ortaya çıkartır” diye belirtti.

“Sertifikasyona kapı açacak eğitimlerin de çalışmalarını yapıyoruz” diyen Tamtürk şöyle konuştu: “Hedefimiz Türkiye genelinde danışman firmalar ile bayilik anlaşmaları yaparak daha geniş kitleye hitap etmek. Kısa sürede bayi ile sistemi bir araya getirerek sistemi deneme, online eğitimlerde ilerleme fırsatı sunuyoruz. Sistemimizi deneyerek görüp artılarını görüyorlar ve müşterileri seçerek doğru önermeler yapıyorlar.”