11 Şubat 2022 Cuma

ONLINE TOPLANTILARDA ENFOTEK FARKI

Pandemi sonrası online gerçekleşmeye başlayan toplantılar, Enfotek profesyonel kullanıcıları için sorun olmaktan çıkıyor. Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri’nin tüm modüllerinde kullanabileceğiniz Toplantı Yönetimi Modülü kullanıma sunuldu. Enfotek profesyonel kullanıcılarının artık online toplantılar için çeşitli uygulamalar kullanmasına gerek kalmayacak. Böylelikle yöneticilerin toplantı organize etmesi kolaylaşacak.

GÜNDEMİNİZİ OLUŞTURUN

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri Toplantı Yönetimi Modülü ile tüm toplantılarınızı kayıt altına alabilir, toplantı öncesinde toplantının gündemini oluşturabilir ve toplantıda alınan kararları gündem maddeleri ile ilişkilendirebilirsiniz. Toplanıya katılacak personelleri oluşturabilir, bu kişilere toplantı daveti gönderebilirsiniz.

E-POSTA İLE BİLGİLENDİRİN

Toplantıya katılan ve katılmadığı halde bilgilendirilmesini istediğiniz kişileri oluşturabilir, toplantıyı yayınla seçeneği ile toplantıya katılan ve bilgilendirilecek kişilere e-posta gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Toplantı gündemi bazlı şablonlar oluşturabilir, Her şablonda belirtilen kararları kişilere görevlendirebilir, termin atayabilirsiniz. Her kararı öncelik durumuna göre renklendirerek takip edebilirsiniz. Kararları kişiye bağlı termine göre bilgilendirmeler ile atlanmasını engelleyebilir, Tüm kararları karar takip ekranı ile kontrol edebilirsiniz.