7 Şubat 2020 Cuma

UÇAK TEKSTİL MDS DEDİ

Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yüzde 100 yerli ve milli yazılımlarını geliştiren Enfotek, her geçen gün yeni iş ortaklıkları yapıyor. Enfotek son olarak Ege Bölgesi’nin iplik sektöründe lider ve bilinir markalarından olan Uçak Tekstil ile anlaştı. İmzaların atıldığı toplantıda toplantıya Uçak Tekstil firma ortakları Yaşar Uçak, Muhammet Uçak, Onur Uçak, Genel Müdür  Ceyhun Sarohan ve Enfotek A.Ş. Genel Müdür Tuğrul Tamtürk katıldı. Yapılan anlaşmalar sonucunda Uçak Tekstil, Enfotek’in Sanayi Sektörü ERP Çözümü MDS’yi satın aldı. Anlaşmaya göre Uçak Tekstil’in Torbalı ve Söke fabrikalarındaki tüm süreçlerin entegre takip ve yönetimi MDS ürünü ile dijitalleşecek.

TECRÜBEYLE GELEN KALİTELİ ÜRÜNLER

1995 yılında kurulan Uçak Tekstil, doğanın ekolojik dengesine duyduğu duyarlılık ile sürdürülebilir organik üretimine öncelik sağlamaktadır.  Bugün yaklaşık 210 personeli ile üretim gerçekleştiren Uçak Tesktil’in tarihçesi şöyle: 1995 yılında Uçak Tekstil kuruldu. 1997 yılında Open-End İplik Fabrikası faaliyete geçti. 2002 yılında işletmeye Ring Tesisi eklendi. 2004 yılında da Örme Kumaş üretimine başlandı. 2016 yılında da Ring Melanj İplik Fabrikası faaliyete geçti. 2016 yılında da işletmeye Vorteks Tesisi eklendi.

MDS NEDİR?

Enfotek, ihracat veya iç piyasaya üretimi yapan her boyuttaki işletme için uygun yazılım çözümleri üretmektedir. MDS, hem üretim hem de yönetimde hassasiyet gerektiren endüstriyel imalat şirketlerinin her türlü ihtiyacını karşılamak için tasarlanmıştır; MDS yaşayan, size adapte olan ve ihtiyaçlarınız ile en iyi uygulamaları uzlaştıran bir ERP sistemidir.