4 Ekim 2024 Cuma

ÜRETİMDE BARKOD İLE İZLENEBİLİRLİK VE VERİMLİLİK

Enfotek ERP, PLM ve PDM Yazılım Çözümleri, her geçen gün gelişen yapısıyla işletmelere iş süreçlerinde birçok kolaylık sunuyor. Enfotek son olarak, barkod destekli üretim takip sistemlerini bünyesine kattı.
23 Eylül 2024 Pazartesi

ATAMAY TEKSTİL’İN TERCİHİ EDS OLDU

Yaptığı yeni anlaşmalar ile ERP, PLM ve PDM Yazılım Çözümleri’ni daha geniş kullanıcı kitlelerine ulaştıran Enfotek, son olarak Atamay Tekstil ile anlaştı.
16 Eylül 2024 Pazartesi

ENFOTEK ERP SİSTEMLERİ OPTİTEX İLE ENTEGRE OLDU

Enfotek son olarak ERP sistemlerini Optitex (3D Kalıp Programı) ile entegre etti. Bu sayede Optitex Uygulamasında tasarlanan modelle ilgili görsel dosyaları otomatik alarak Enfotek ERP Yazılımları’nda gösterilecek.
6 Eylül 2024 Cuma

ENFOTEK EDS KAPASİTE PLANLAMA MODÜLÜ İLE ÜRETİM SÜREÇLERİNDE ETKİN YÖNETİM

Firmaların üretim süreçlerini etkin bir şekilde yönetmelerine ve optimize etmelerine yardımcı olan Enfotek Kapasite Planlama Modülü profesyonel ERP kullanıcılarına birçok kolaylık sağlıyor.
23 Ağustos 2024 Cuma

ENFOTEK MALİ İŞLER MODÜLÜ İLE: BÜTÇE YÖNETİMİNİZİ DOĞRU YAPIN!

Hesap hareketlerini ve bütçe farklılıklarını kolayca inceleyebileceğiniz Enfotek Mali İşler Bütçe Modülü ile birlikte; şirket bazında bütçenizi planlayabilir, gerçekleşen rakamlar ile karşılaştırarak kontrol edebilirsin...
5 Ağustos 2024 Pazartesi

ENFOTEK İK’DAN 2 YENİ ÖZELLİK

Enfotek İnsan Kaynakları Modülü’ne son olarak adayın başvuru kanalı (Kariyer siteleri, sosyal medya, mail veya Linkedin vb. gibi) özelliği eklendi.
26 Temmuz 2024 Cuma

HATASIZ VE DOĞRU ÜRÜN, RENK REÇETESI OLUŞTURMAK MÜMKÜN!

Enfotek ERP, PLM ve PDM Yazılım Çözümleri, ERP sistemlerine otomatik formülasyon içeriğine göre reçete kodu oluşturma özelliğini ekledi.
5 Temmuz 2024 Cuma

İŞE ALIM SÜREÇLERİ ENFOTEK İLE ÇOK KOLAY

Enfotek İnsan Kaynakları Modülü'ne son olarak çift kayıt uyarısı, tarih filtreleme, personel türü filtresi, kullanıcı logların kaydının tutulması ve geçmiş başvuru kayıt arşivinin tutulması özellikleri eklendi.
28 Haziran 2024 Cuma

EDS İLE SİPARİŞ YÖNETİMİNDE YENİ DÖNEM: FİRE PLANLAMASI

Enfotek ERP, PLM ve PDM Yazılım Çözümleri, sipariş adetlerinde değişkenlik gösteren siparişler için, beden bazlı fire oranlarını belirlemeyi artık mümkün kılıyor.
7 Haziran 2024 Cuma

ENFOTEK TAHSİLAT PLAN MODÜLÜ İLE LİKİDİTE SORUNLARINA SON

Enfotek ERP, PLM ve PDM Yazılım Çözümleri Tahsilat Plan Modülü, sipariş alım süreçlerini nakit akışına göre planlayarak, işletmelerin finansal sağlığını korumak adına önceden önlem almasına yardımcı oluyor.
1