17 Eylül 2019 Salı

ENFOTEK’TEN PAÜ ÇIKARMASI

Enfotek A.Ş., ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) Çözümleri ve Uygulamaları’nın profesyonel kullanımı ve yaygınlaşması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Enfotek ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ERP Çözümleri ve Uygulamaları üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Yahya Tülek, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Serkan Soydan, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Aşkıner Güngör, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Osman Ozan Avinç ve Anabilim dalı başkanlarının yanı sıra Enfotek Genel Müdürü Tuğrul Tamtürk, Enfotek MDS Ürün Lideri Barış Tüfekçi ve Enfotek Denizli Bölge Sorumlusu Haluk Demirbek katıldı.

BİR DİZİ KURS VERİLECEK

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirilen toplantı sonunda alınan karar neticesinde Pamukkale Üniversitesi Tekstil Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Fakültesi son sınıf öğrencilerine bir dizi kurs verilecek. Kursların içeriği ERP Çözümleri ve Uygulamaları olacak. Fakültedeki derslikler, seminer salonları ve bilgisayar laboratuvarları hakkında Enfotek heyetine bilgi veren Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Serkan Soydan, ‘’Daha önce ERP üzerine bir takım çalışmalarımız oldu ancak istediğimiz sonucu alamadık. Fakültemizdeki öğrencilerin ERP konusunda bilgilenmesi için bir ihtiyaç söz konusu’’ şeklinde konuştu.

ÇOK HEYECAN VERİCİ

Pamukkale Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen eğitim yuvalarından biri ile çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirten Enfotek Genel Müdürü Tuğrul Tamtürk ise, ‘’Yüzde yüz yerli ve milli olan yazılımlarımızı buradaki gençlere anlatma imkanı bulmak bizler için çok heyecan verici. Öğrencilerin mesleki hayatlarında başarı sağlaması için çağın ihtiyaçlarından biri olan ERP’yi henüz çalışma hayatına atılmadan, üniversitede öğrenecek olmaları, onlar için büyük bir avantaj olacak. PAÜ ve Enfotek arasında kurslar için ön çalışmalar başladı. Hayırlı olsun’’ dedi. Ekim ayında bir kez daha bir araya gelecek olan heyet, derslerin içeriği ve kursların takvimini belirlemek üzerine görüşecek.