27 Kasım 2020 Cuma

ENFOTEK EDS KULLANICISI ARTIYOR

Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yüzde 100 yerli ve milli yazılımlarını geliştiren Enfotek, yeni iş ortaklıkları ile birlikte ses getiriyor. Dünyamızı etkisi altına Covid 19 ile birlikte ilan edilen pandemi sürecinde Enfotek, profesyonel kullanıcı sayısını ciddi oranda artırdı. Enfotek bu dönemde HSG- Öz Tekstil (Bursa) , Fırat Tekstil (İzmir) ve Medusa Tekstil – (İzmir) gibi birçok önemli tekstil firması ile iş ortaklıkları yaptı, mevcut birçok müşteri ile de lisans kapsamlarını genişletti.

PANDEMİYE KARŞI EDS

Ülkemizde mart ayında ilan edilen pandemi sonrası birçok firmanın işleri aksayıp durma noktasına gelirken, Enfotek bilgisi ve teknolojisine yatırım yapan firmalar bu dönemi en az hasarla kapattı. Özellikle ülkenin ihracatında pastadaki payı büyük olan tekstil firmalarında kullanılan Enfotek EDS, uzaktan çalışma döneminde firmalara pek çok artı değer kattı.

MEMNUNİYET DUYUYORLAR

Dijitalleşmenin kaçınılmaz olduğu günümüzde Enfotek EDS’nin firmalara sunduğu Uzman ERP anlayışı maliyetleri düşürürken, verimliliği artırdı. Enfotek EDS ile yeni normallere ayak uyduran birçok firma iş hacmini genişleterek, rekabette öne geçme şansını yakaladı. Yine bu dönemde Enfotek’in profesyonel kullanıcısının artmasındaki önemli etkenlerden biri de, müşteri dönüşlerindeki memnuniyet oldu. Enfotek’in resmi sitesindeki haberler ve müşteri yorumları bölümlerinde yer alan birçok haber, röportaj ve duyuruda, iş ortaklarının Enfotek danışmanlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyet dile getirildi.

SÜREKLİ GELİŞİM

Tüm bunlar ekseninde Enfotek’in sektördeki olumlu marka algısı, yüzde 100 yerli ve milli sermayesi ile hizmet vermesi, sektörel anlamda çeyrek asrı aşkın tecrübesi, sağladığı kaliteli danışmanlık hizmeti ve de müşteri memnuniyeti birçok firma için EDS’yi parlayan yazılım sistemi haline getirdi. Her geçen gün artan profesyonel kullanıcı sayısı ile EDS esnek yapısını koruyarak gelişmeyi sürdürüyor.