15 Ekim 2021 Cuma

ONLINE EĞİTİM MEYVELERİNİ VERİYOR

Enfotek’in vizyon projelerinden olan ve pandemi ilan edilmesiyle online olarak verilmeye devam eden Temel Seviye Online ERP Eğitimi’nde sertifikalar dağıtılmaya başlandı. Kursu başarı ile bitiren kursiyerlere mail üzerinden e-sertifikaları sunuluyor. Bu sertifikalardan ilkini alan Kırıkkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu Oğuzhan Sarıçiçek ise aldığı eğitim sonunda bir Yazılım ve Danışmanlık Firmasında ERP Danışmanı olarak işe başladı.

İŞ BULMAMA YARDIMCI OLDU

Aldığı Temel Seviye Online ERP eğitiminin iş bulmasına çok yardımcı olduğunu dile getiren Sarıçiçek, “ERP eğitimini aldıktan sonra kafamda, kendimi geliştirerek bu alanda çalışmalıyım düşüncesi oluştu. Bir endüstri mühendisi olarak yönelebileceğim birçok alan var, bu eğitim ve mentorumun desteği ile ERP’nin yazılımın ve de mesleğimin geleceği olduğuna karar verdim” dedi. Temel Seviye Online ERP Eğitimi’nin içeriğinden de bahseden Sarıçiçek şöyle konuştu: “Eğitim, ERP'ye giriş yapmak ve kendini geliştirmek isteyenler için yeterli seviyede. ERP ve yazılıma dair hiçbir şey bilmeyen birisi rahatlıkla giriş seviyesini uygulamalı olarak görüp, öğrenebilir. Program yeni başlayanlar için kullanıcı dostu diyebilirim. Modüller gayet anlaşılır, dizaynı sade ve kullanımı çok kolay.”

CVYOLLA.COM İLE İŞBİRLİĞİ

Enfotek iş arayan kişiler için uygun pozisyonların belirlendiği ve başvuruların yapıldığı bir kariyer sitesi olan cvyolla.com ile anlaşma yapmıştı. Cvyolla.com üzerinden gelen başvuralar ile online eğitimlere talebin artması da süreçleri hızlandırdı. İnsan kaynaklarında yeni bir dönem açan olan online eğitimleri başarı ile bitiren kursiyerler, akıllı yönlendirme ile uygun iş pozisyonları için aday oluyor. Alanında uzman eğitmenler kurs sürecine eşlik ederken, online eğitimlerin sonunda doğru bir iş tanımı yaparak kursiyerleri boş iş pozisyonlar için değerlendiriliyor. Cvyolla.com üzerinden online eğitime başvurmuş, dersleri başarı ile bitirmiş ve sertifikalarını almış kursiyerler okudukları bölümler, yaşadıkları şehirler ve başarı derecelerine göre de gruplandırılıp, iş yönlendirmeleri daha aktif, daha kolay ve filtreli bir şekilde daha doğru yapılıyor.

TÜM SÜREÇLERE HAKİM

Türkiye’nin ilk yerli platform bazlı ERP yazılımı olan ve sektörün ihtiyaçlarına eksiksiz yanıt veren EDS ve MDS'yi tanıtmak, işlevselliği, kolay ve hızlı kullanımı hakkında katılımcılara bilgi sağlamak ve yine katılımcılara yeni iş imkanları sağlamak için verilen kursların içeriğinde; müşteri modülü, model modülü, ön maliyet modülü, sipariş modülü, model materyal modülü, satın alma modülü, stok modülü gibi tekstil aşamalarının genelini kapsayan süreçler yer alıyor.