26 Nisan 2024 Cuma

ENFOTEK’TEN ABONELİK SİSTEMİ İLE DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR ERP

Müşterilerine daha iyi bir ERP deneyimi sağlamak adına teknolojik gelişme ve yenilikleri takip eden Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri, 2024 yılında da firmalara sunduğu yeni hizmetler ile olumlu dönüşler alıyor. 2024 yılında yenilikçi hizmet modeli olan abonelik sistemini başlatan firma, birçok firmadaki yeni güncellemeler ile ERP sistemlerini daha kusursuz hale getiriyor.

YASAL GÜNCELLEMELERE ENFOTEK GÜVENCESİ

Abonelik sistemi ile birlikte Enfotek’in ERP Çözümleri arasında yer alan EDS, MDS, Mali İşler ve İnsan Kaynakları gibi tüm ERP çözümleri sürekli güncel ve etkin bir hizmet sağlıyor. Abonelik sistemi ile birlikte, e-İrsaliye, e-Fatura, e-Defter vb. e-Devlet entegrasyonlarını kullanan firmalar, kanuni güncellemeleri takip etmek zorunda kalmayıp yapılan güncellemeler ile bu süreçlerde herhangi bir aksaklık yaşamıyor.

MERKEZİNDE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ VAR

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri’nin abonelik sistemi ve yeni güncellemeler ile müşterilerine sunduğu başlıca özellikler şunlar:

1. Zamanında Güncellemeler: Vergi, usül ve yasalardaki kanuni değişiklikler ve güncellemeleri belirlenen takvimi doğrultusunda zamanında alabilirsiniz.

2. Düşük Toplam Sahip Olma Maliyeti (TCO): Sürekli lisans yenileme ve sürüm yükseltme maliyetlerinden kaçınmanızı sağlar.

3. Sürekli İyileştirme: Platform sürekli gelişen teknolojiye uyum sağlayacak şekilde düzenli olarak iyileştirilmekte ve daha hızlı çalışması sağlanmaktadır.

4. Teknik Destek ve Danışmanlık: Abonelik kapsamında, herhangi desteğe ihtiyaç duyduğunuzda Enfotek tarafından öncelikli teknik destek sağlanır.