22 Kasım 2019 Cuma

EDS, İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRİYOR

Denizli’nin en büyük hazır giyim firmalarından olan Veritas Tekstil’de EDS Proje Lideri görevini yürüten Zeynep Birinciler, Enfotek’in sorularını yanıtladı. 8 yıldır EDS ile çalışan Veritas Tekstil’in sistemden son derece memnun olduğunu belirten Birinciler, ‘’Şirketimizde EDS kullanımı her geçen gün daha iyiye gidiyor, işlevsellik artıyor’’ dedi. EDS’nin şirkette ilk kullanılmaya başlandığı günden bugüne katma değere olan etkisine de dikkat çeken Zeynep Birinciler şu ifadeyi kullandı:  ‘’Tüm bölümler arasındaki iletişimi kurmada EDS bir numaralı aracımız.’’

Merhaba Zeynep Hanım kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

Merhaba Ben Zeynep Birinciler. 8 yıldır Veritas Tekstil’de EDS Proje Lideri görevini yürütüyorum.

EDS size ne gibi kolaylıklar sağlıyor?

Daha öncesinde farklı bir programda siparişlerle ilgili bilgileri ben giriyor ve tüm çalışan arkadaşlara bilgi veriyordum. Ancak EDS ile birlikte herkes kendi bilgilerini girdiği için tüm fabrika aynı kaynaktan yararlanıyoruz. Kimse birbirine bir soru sormak zorunda kalmıyor. Birimler arası iletişim güçleniyor.

EDS’nin en sevdiğiniz özellikleri nelerdir?

EDS varsa, soru sormaya ihtiyaç yok. Çünkü program size ihtiyacınız olan cevapları sunuyor. Programı kullanmayı öğrendikten sonra herkes işini etkin olarak yapıyor. Bir zorluk çıkmıyor.

Enfotek’in danışmanlık hizmetleri hakkında neler söylersiniz?

Son derece yardımcı oluyorlar. Yazılımcı ve kurulumcu arkadaşlar ile aramız iyi. Hepsi iyi niyetle bize yardımcı olmak için çabalıyor.