20 Kasım 2023 Pazartesi

ENFOTEK’TEN FİRMALARA ÖZEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM KARNESİ

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri, müşterilerinin dijital dönüşüm süreçlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. Enfotek, ERP sistemlerinde çalışan özel bir modül ile müşterilerine “Dijital Dönüşüm Karnesi” oluşturma imkanı sunuyor. Yüzlerce parametreyi hızlı bir şekilde sorgulayıp analiz etme imkanı sağlayan Dijital Dönüşüm Karnesi ile firmalar, mevcut dijital altyapılarının güçlü ve geliştirilmesi gereken yönlerini net bir şekilde görebiliyor.


YAPAY ZEKA İLE ENTEGRE

GPT tabanlı bir dijital asistan ile entegre olan bu yeni özellik ile, analiz edilen dijital verileri anlamlandırarak ayrıntılı bir “Dijital Dönüşüm Raporu” çıktısı alınabiliyor. Yapay zeka destekli dijital asistan sayesinde, müşterilerin dönüşüm süreçlerindeki veri tabanlı karar alma mekanizmaları da güçlendirilmiş oluyor. Bu otomatize çözüm ile birlikte işletmeler, ERP sistemlerini daha etkin kullanıp, zaman ve maliyet tasarrufu yaparak, pazarda rekabet avantajı elde ediyor.


MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI

Müşteri memnuniyetini odak noktasına alarak yenilikçi çözümler üreten Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri, Dijital Dönüşüm Karnesi ile dijital dönüşüm sürecinde etkili bir kilometre taşı oluşturmayı hedefliyor.