25 Aralık 2023 Pazartesi

İZİN VE AVANSTA MOBİL DÖNEM

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri İnsan Kaynakları Modülü bünyesine eklediği yeni özellikler ile insan kaynakları birimlerine birçok kolaylık sağlıyor. Son olarak Mobil İzin- Avans Talebi Özelliği eklenen Enfotek İK Modülü, mobil uygulama üzerinden çalışanlara izin ve avans talebinde bulunma imkanı sunuyor.


KOLAYCA TALEP OLUŞTURULUYOR


Firma çalışanları Enfotek Mobil Uygulamasını telefonlarına indirip, TC kimlik numarası, İsim ve Soyadı bilgileri ile giriş yaparak, izin veya avans talep edebiliyor. İlgili personelin Enfotek Mobil Uygulaması’ndan oluşturduğu İzin veya Avans taleplerini, personelin bağlı olduğu İnsan Kaynakları Yöneticisi,  'Avans Taleplerini Listele' veya 'İzin Taleplerini Listele' ekranından kolayca görebiliyor.

 

OTOMATİK SMS GİDİYOR


Daha sonra sorumlu yöneticinin olumlu veya olumsuz geri dönüşleri, talepte bulunan personelin telefonuna bildirim olarak otomatik iletiliyor. Talep olumlu sonuçlandığı taktirde personelin talepte bulunduğu İzin veya Avans talebi, başvurduğu ayda (Aralık ayı ise aralık puantaj ve bordrosuna) puantajına ve bordrosuna otomatik olarak yansıtılıyor. Bu sayede ilgili birim ile iletişimi Enfotek Mobil Uygulamasına taşıyan bu özellik ayrıca evrak ve ıslak imzalı kağıt süreçlerini de sonlandırıyor.