23 Şubat 2024 Cuma

TAMTÜRK, KOBİLERDE DİJİTALLEŞME SÜRECİNİ ANLATACAK

Enfotek A.Ş. Yönetimi Kurulu Başkanı Tuğrul Tamtürk, Ege Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) tarafından organize edilen, İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Dev Ajans tarafından desteklenecek olan Ege Kobileri Buluşuyor paneline konuşmacı olarak katılacak. 28-29 Şubat 2024 tarihinde Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan panelde Tamtürk, “Kobilerin dijitalleşme süreci, yolculuğu, vizyonu nasıl olmalı" teması adı altında bir konuşma yapacak.

GİRİŞİMCİLİK MASAYA YATIRILACAK

Ege Bölgesi’nden birçok firmanın katılıp stant da açacağı organizasyonun alt başlıkları arasında; Kobilerde Finansa Erişim, Kobilerde Dijitalleşme, Kobilerde Girişim, Sermayesi ve Halk Arz, Yeni Nesil Yatırım Modelleri, Yeşil Mutabakat, Girişimcilik, Geleceği Şekillendirmek, Nesil Geçişleri, Kobi Sigortacılığı, Su İzi gibi konular yer alacak.

BİLEK: FAYDALI SONUÇLARI OLACAK

Organizasyonun tanıtım bülteninde EGEKOBİDER Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Bilek imzasıyla şu ifadeler yer aldı: “Kurulduğu günden bu yana Kobi’lerin gelişmesi için birbirinden değerli çalışmalar yapan EGEKOBİDER, Şubat 2024’te bölgemiz ve ülke ekonomimiz için faydalı sonuçlar oluşturacağını düşündüğümüz Ege Kobileri Buluşuyor etkinliğini düzenliyor. Bu etkinlikte işbirliği ve güç birliği yapacağımız ekonomi STK’ları, KOBİ’ler, üyelerimiz ve KOBİ’lere yönelik mal ve hizmet üreten çok kıymetli tedarikçilerimizle bir araya gelecek ve KOBİ’lerimize yönelik çözüm önerileri ve fırsatları paylaşacağız.”