7 Kasım 2023 Salı

HAYRİ UĞUR TEKSTİL’DEN ENFOTEK’E TAM NOT

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri’ni bu yılın ağustos ayında tercih eden Hayri Uğur Tekstil’de sistem kurulumu tüm hızıyla sürüyor. Hayri Uğur Tekstil’de Pazarlama Sorumlusu ve EDS Proje Yöneticisi olan Ufuk Temizkan, Enfotek’i neden tercih ettiklerini anlatıp, kurulum sürecini değerlendirdi.


HIZLI DÖNÜŞ ALIYORUZ

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümlerini tercih etmelerindeki en büyük etkenin sektördeki birçok firmadan aldıkları olumlu dönüşler olduğunu belirten Temizkan, “Birçok ERP sistemi arasından Enfotek’i seçme nedenimiz; bizim gibi aynı kulvarda olan firmalardan aldığımız geri bildirim ve EDS’yi seçen firmaların kendilerini hızla bu sisteme adapte etmiş olmaları” dedi. “Sistemin kurulum süreci içine girdiğimiz şu günlerde Enfotek’in teknik destek anlamında da bizi fazlasıyla tatmin ettiklerini uygulamada görmüş olduk” diyen Temizkan, “Enfotek ekibine göstermiş oldukları hızlı geri dönüşler ve çözümleri için teşekkür ederiz” diye ekledi.


EĞİTİMLER TAMAMLANDI

Son olarak Mersin’de faaliyet gösteren Hayri Uğur Tekstil’e kurulum sürecini başlatan Enfotek, müşteri, model, numune, ön maliyet gibi modül eğitimleri tamamladı. Ayrıca eğitimlerde, 2024 siparişlerinin modellerini sisteme açılarak tüm süreçlerin sistemden yapılması kararı alındı.

1995 yılında kurulan Hayri Uğur Tekstil, üretiminin yüzde 95’ini ihraç etmektedir. Ana faaliyet alanı Avrupa pazarı olan ve dokuma kumaşlardan hazır giyim üretimi yapan firma, Mersin ve Şanlıurfa’daki fabrikalarında üretimlerini sürdürmektedir. Üretim kapasitesi aylık olarak bir buçuk milyon adedi geçen firmanın üretimlerinde ağırlıklı olarak yerli dokuma kumaş kullanılmaktadır.